Blog | Kaarsen

Waarom juist nu kaarsen niet kunnen ontbreken in je interieur

Je hebt het misschien vast wel meegekregen of helemaal niet, maar afgelopen periode is een grote vraag naar kaarsen. Ze zijn niet aan te slepen in de schappen bij de supermarkt en zijn dus ook vaak uitverkocht bij verschillende webshops de laatste tijd.

Hoe komt dit dan?

Zoals je weet zitten we met ze alle nog steeds thuis door de huidige maatregelen van de Corona crisis. Men wil het hierdoor thuis gezellig maken en daarbij horen blijkbaar kaarsen. Natuurlijk had je voor de Coronacrisis ook wel kaarsen in huis, maar maakte je daar misschien wel veel minder gebruik van. Nu je dus alleen maar thuis zit kan je het met een kaars toch nog gezellig maken en zorgt dat voor een “lichtpuntje” van de dag.

“Bijzondere” kaarsen zijn de trend

Iedereen heeft wel kaarsjes in huis, zoals bijvoorbeeld waxinelichtjes. Alleen die zijn nu echt verleden tijd, want speciale kaarsen zijn nu de trend. Denk hierbij aan twisted candles, zig-zag kaarsen, ombre kaarsen, dipdye kaarsen en nog veel meer. Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen in verschillende interieurs. Hoe fijn is het en dan vooral nu dat je kaarsen kan aansteken die er ook nog eens heel gaaf uitzien.

Hoe style je deze “bijzonder” kaarsen dan in jouw interieur?

De kaarsen zijn natuurlijk best opvallend en als je ze dan nog in een felle kleur hebt kan dat ervoor zorgen dat je het lastig vindt om het te stylen in jouw interieur. Kies daarom bijvoorbeeld voor een industriële kandelaar waar je de kaarsen inzet. Deze kandelaars hebben vaak een strak design en passen perfect bij bijvoorbeeld twisted candles. Als je nog opzoek bent naar de perfecte kandelaar voor jouw twisted candle of zigzag candles kun hier klikken en ontdek wat voor kandelaars wij hebben.

Dus wil je nu ook van die gave kaarsen?

Wil je het thuis juist nu ook extra gezellig maken? Dan zou ik zeker gaan voor de “speciale” kaarsen. Het zorgt voor extra sfeer in je interieur en het zorgt ook nog eens voor een “lichtpuntje”. Wij bieden veel verschillende kaarsen aan, zoals twisted candles, sculpture candles, zigzag candles en nog veel meer. Klik hier en kijk wat voor kaarsen wij aanbieden. Wie weet heb jij binnenkort ook van die kaarsen in huis en dat maakt je interieur helemaal af.

Scroll naar boven