Blog | Kandelaren

Haal het voorjaar in huis met onze nieuwe collectie

Het weer wordt steeds beter en je krijgt steeds meer zin om het voorjaar in huis te halen. Je hebt de gezellige wintermaanden achter de rug en nu is het tijd om de kleur in huis te halen. De korkussen beginnen buiten al te groeien en het wordt steeds langer licht. Vandaar dat wij onze nieuwe collectie hebben uitgebracht. Een kleurrijke collectie van nieuwe kaarsen, kandelaars en losse droogbloemen. Mix en match onze items en maakt er een gezellige en  kleurrijke boel van thuis.

Match onze kaarsen met onze nieuwe kandelaren

Misschien heb je het al meegekregen, maar kaarsen zijn erg trendy op dit moment. In de vorige blog wordt er uitgelegd waarom dat zo is.  Dus heb je die nog niet gelezen? Neem snel een kijkje. Aangezien het voorjaar eraan komt en kleurrijk aankomend seizoen de trend gaat worden hebben wij nieuwe kleurrijke kaarsen toegevoegd aan onze collectie. We hebben twisted candles in allerlei kleurtjes, maar ook dikke diner kaarsen die helemaal hip zijn. Je kunt deze kaarsen dus combineren met allerlei verschillende kandelaren. Kijk snel bij onze home accessoires wat voor kandelaren wij nu in onze collectie hebben, want we hebben op dit moment echt hele gave kandelaren.

Decoreer je huis met onze losse kleurrijke droogbloemen

Je kunt het voorjaar in huis halen door het gezellig te maken met kleurrijke droogbloemen. Je kan dan zelf stylen wat je met de losse droogbloemen doet. Het is mogelijk om er dan een boeketje van maken, maar je kan ook losse bloementjes in een vaasje zetten.  Ook kan je ermee een boeket aanvullen of je plankje opnieuw stylen. Kortom perfect als je houdt van het zelf stylen van droogbloemen. Ook hebben we nog leuke katjes. Dat zijn takken met pastelkleurige kopjes. Hoe leuk is het om die in huis te halen voor Pasen en wat het nog leuker maakt is om er Paasdecoratie in te hangen. Dan heb je echt het voorjaar in huis.

Toch liever een boeket dat helemaal naar jouw wensen gemaakt wordt?
Houd jij niet van het zelf stylen van losse droogbloemen. Dan kan je er altijd voor kiezen om een droogboeket te kopen. Deze hoef je dan alleen maar zelf in een vaas te zetten en je brengt meteen het voorjaar in huis. Kies voor een kleurrijk boeket of laat het boeket op maat maken met jouw gewenste kleuren erin. Heb je thuis geen geschikte vaas? Dan bieden wij ook droogboeketen aan die worden geleverd met vaas. Neem gerust een kijkje op de pagina droogbloem boeketten en zie wat we aanbieden.

Dus heb jij ook zin in een kleurrijk voorjaar?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Shop snel de leukste kleurrijke woonaccessoires en maak er thuis een kleurrijk feestje van. Mix en match onze items en dan heb je gegarandeerd het voorjaar in huis. Klik hier om naar onze nieuwe collectie te gaan en zie wat we allemaal nog meer aanbieden. Wil je tips om het thuis kleurrijk te maken of heb je vragen neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven