Blog | Lente

Onze favoriete items van het voorjaar

Aangezien we weer een te gekke collectie hebben dit seizoen wil ik jullie graag onze favorieten items laten zien. Ik vertel waarom dit onze favorieten zijn en hoe je deze items perfect kunt stylen. Dus lees snel deze blog en misschien worden dit ook wel jouw favorieten!

De bubble, knot & flower candle

Hoe gaaf zijn deze kaarsen wel niet? Het is bijna zonde om deze kaarsen aan te steken. Het zijn minimalistische kaarsen die je heel tof kan wegzetten in jouw interieur. Zet de verschillende kaarsen samen op een dienblad en zet dit op je salontafel. Dit zal echt superleuk bij elkaar staan. Of combineer deze kaarsen met twisted candles of andere dinerkaarsen.

De bubble candle in de kleur wit of Roze. De afmetingen van de kaars is 6cmx6cmx6cm. De brandtijd van de kaars is 10-15 uur.

De flower pillar candle in de kleur roze is de trend van de lente. Leuk in combinatie met de bubble candle of de knot candle. De afmetingen van de kaars zijn 5cmx5cmx12cm. De brandtijd is 18 -20 uur.

De knot candle in de kleur groen, wit, paars & roze. De afmetingen van de kaars is 5cmx5cmx5cm. De brandtijd van de kaars is 8-10 uur.

We raden aan de kaars de eerste keer 1 uur te branden en daarna maximaal 1 uur achter elkaar. Vind jij deze favoriet ook zo leuk? Shop deze items dan snel!

Droogbloem boeketje Zee met ceramic vaas

Dit is toch te leuk? Dit droogbloem boeketje past perfect bij het vaasje. Het boeketje is helemaal de trend van nu, namelijk zachte en naturelle kleuren. Hierdoor past het boeketje perfect bij het vaasje. Het vaasje is van ceramic en verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw. Zet het vaasje weg op een tafel of op een dressoir en het ziet er meteen leuk en gezellig uit. Ook meteen handig dat dit boeketje geleverd wordt met vaas. Hoef je thuis niet meer na te denken in welke vaas je het boeketje gaat zetten. De afmetingen van het vaasje zijn 7x7x14 cm.

Droogbloem boeket Luna

Droogbloem boeket Luna is erg rustig en naturel met veel witte tinten. Vandaar onze favoriet. Je kunt dit boeket combineren met een kleurrijke vaas, waardoor het boeket een mooie toevoeging zal zijn aan je interieur. Zet het op tafel en je ruimte ziet er meteen veel stijlvoller uit. Is deze favoriet nu ook jouw favoriet geworden? Shop deze dan snel in onze shop!

Kandelaar Phylis

Deze schattige kandelaar is multi functioneel. Je kan er een twisted candle of andere diner kaars inzetten en als je deze kandelaar omdraait kan er ook een waxinelichtje in. Combineer deze kandelaar met meerdere kandelaren voor een prachtig resultaat. De afmetingen van deze kandelaar zijn 6×8 cm. De kandelaar is verkrijgbaar in de kleuren wit, roze en zwart.

Zijn dit nu ook jouw favorieten?

Hopelijk zit er na het lezen van deze blog ook een favoriet voor jou tussen en kun je deze gaan stylen in jouw interieur. Zit jouw favoriet er niet tussen en wil je dat die er de volgende keer wel bij zit. Laat het ons weten! Neem contact met ons op.

Scroll naar boven