Blog | Nieuw assortiment

NIEUWE COLLECTIE SPARKLE @yourhome

Heb jij het al gezien op onze website? We hebben afgelopen week weer super veel leuke woonaccessoires toegevoegd aan onze collectie. Hierbij hebben we de klanten betrokken en zijn we samen tot de huidige collectie gekomen. De items zijn deze keer zo leuk! Dus heb jij nog iets nieuws nodig neem dan zeker even een kijkje bij onze nieuwe items, want je moet ze echt gezien hebben.

Maak je bank af met sierkussens

Ja, je leest het goed we hebben voortaan ook kussens in de collectie. We hebben allerlei verschillende sierkussens in verschillende maten en kleuren in de collectie. Hoe leuk om je bank extra op te fleuren met deze te gekke kussens. Haal de zomer alvast in huis met deze sierkussens. Je shopt deze gave kussens bij ons al vanaf €19,95.

Serveer jouw favoriete cocktail in kristal glazen

Cocktails drinken wordt deze zomer nog leuker met de te gekke Hobstar Libby glazen. Serveer jouw favoriete cocktail in een van deze prachtige glazen of kleed de tafel er fantastisch mee aan. Sparkle heeft deze glazen in 4 verschillende kleuren in haar collectie. De glazen zijn verkrijgbaar in vier kleuren; Gray, Lavender, Sky blue en Rose. De glazen zijn per stuk te koop. Het glas (35cl) is 10,5 cm hoog en heeft een diameter van 8,5 cm. Shop de glazen nu al vanaf €5,95 per stuk.

Koop een vaas bijpassend bij jouw droogboeket

Heb jij een droogboeket in huis, maar nog geen vaas? Dat is bij Sparkle geen probleem. Sinds kort hebben we ook losse vazen in de collectie. Match het boeket met je favoriete vaas op onze website. We hebben hele leuke kleurrijke vazen die helemaal passen bij de trend van aankomende zomer.

Vind je de vaas leuk, maar heb je geen droogboeket? Geen probleem wij maken ook boeketten op maat dus geef jouw wensen door en wij maken het voor je.

Alweer nieuwe kandelaartjes?

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen en de klanten blijkbaar ook niet. Deze trend blijf maar doorgaan en vandaar dat we nieuwe kandelaartjes hebben toegevoegd aan onze collectie. Mix en match de kandelaren met elkaar en voeg er een leuk waxinelichtje houder aan toe. Deze hebben we sinds kort ook in de collectie. (tip: we hebben ook hele leuke zwarte waxinelichtjes) Match die weer met de kandelaren en de twisted candles. Dan is het zeker weer een gezellige boel in huis voor de aankomende zomer.

Wil jij ook iets toevoegen aan onze collectie?

Afgelopen periode hebben we de klanten de kans gegeven om mee te denken aan items voor in de collectie. Het kan natuurlijk dat je dit niet hebt meegekregen. Dus mis jij items in onze huidige collectie? Dat is geen probleem. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën dus laat het ons weten door te mailen naar info@sparkleyourhome.nl en wie weet verkopen wij binnenkort wel jouw item.

Scroll naar boven