Blog | Plankje

Het perfecte plankje met droogbloementjes

Het plankje met droogbloementjes is een superleuk item om weg te zetten in je huis. Het is een subtiel plankje van hout, maar door de droogbloementjes toch iets unieks. Het plankje is een houten standaard waar de bloementjes in staan. Je kunt het plankje wegzetten in de kast, op de vensterbank, op de salontafel of andere leuke plekjes in je huis.

Hoe zet je het plankje dan in elkaar?

Als je het plankje bij ons besteld krijg je de bloementjes los en het plankje los verpakt. Wij versturen het op deze manier, omdat de bloementjes kwetsbaar zijn en je het dan nog thuis om je eigen manier kan stylen. Misschien dat je het al wel voorbij hebt zien komen, maar we hebben een video gemaakt en daarin wordt uitgelegd hoe je het plankje styled. Klik hier om naar de video te gaan.

Combineer het plankje met andere items

Het plankje is minimalistisch en daarom goed te combineren met andere accessoires. Denk hierbij aan een droogboeket in dezelfde kleurtinten als de bloementjes van het plankje. Kun je niet het juiste boeket vinden wat bij jouw plankje past? Wij maken ook boeketten op maat dus dan kan je precies aangeven in welke kleurtinten je jouw boeket wil hebben. Ook kun je het plankje combineren met een kandelaar en een twisted candle die past bij de bloementjes. Kortom wij hebben genoeg leuke accessoires waarmee je het plankje kan combineren. Als je er niet helemaal uitkomt met wat past bij jouw perfecte plankje is het mogelijk om contact met ons opnemen en wij geven advies wat er het beste past bij jouw plankje.

Geef het cadeau

Hoe leuk is het om het cadeau te geven aan iemand of het juist als cadeautje voor jezelf te kopen. Het is een uniek en duurzaam cadeau, omdat de bloementjes nog zeker 6 maanden mooi blijven staan in je huis. Als het plankje op een droge plek staat en uit de zon kunnen de bloementjes wel jaren meegaan en heb je er dus nog jaren plezier van. Dat is dus zeker een win win situatie, want als je een bos bloemen geeft gaat die meestal maximaal maar 1,5 week mee. Dus hoe leuk is het dat jouw cadeautje dan nog langer kan blijven staan.

Wil je nu ook het plankje?

Het plankje is in verschillende kleur tinten verkrijgbaar, zoals blauw, roze en naturel. Onlangs hebben we ook een nieuwe pastelkleur toegevoegd aan onze collectie. De kleuren kunnen per seizoen verschillen, omdat droogbloemen afhankelijk zijn van het seizoen. In de winter zijn namelijk andere bloemen beschikbaar dan in de zomer. Zo zorgen wij ervoor dat we dus altijd mooie bloementjes kunnen aanbieden in de plankjes.

Vind je het plankje leuk, maar wil je liever andere kleur bloementjes. Dat is zeker mogelijk door contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. Wij maken namelijk vaker producten op maat. Klik hier en kijk wat voor plankjes er op dit moment op de website staan.

Scroll naar boven