Blog | Woonaccessoires

Waarom woonaccessoires toevoegen aan jouw interieur?
Woonaccessoires geven een sfeer in jouw huis en zijn daarom belangrijk om ze toe te voegen aan je interieur! Je hebt allerlei verschillende woonaccessoires van kussens tot kandelaren.Bijna alles waarmee je je huis gezellig kunt maken vallen onder de categorie woonaccessoires.

Hang een schilderij aan de muur

Heb jij een grote witte muur en zorgt die muur voor een koude en kille sfeer. Fleur het dan op door een schilderij aan de muur te hangen. Je kan kiezen voor een opvallend schilderij, maar juist ook voor een schilderij in kleurtinten. Hierdoor valt het minder op, maar zorgt het toch voor sfeer. Je hebt allerlei verschillende formaten schilderijen in heel veel verschillende stijlen. Kijk welke stijl bij jou past en bij jouw interieur en wie weet is dat schilderij dan wel de perfecte toevoeging voor bijvoorbeeld jouw woonkamer. 

Maak het thuis gezellig met kaarsen

Wat zeker niet mag ontbreken in jouw interieur zijn kaarsen. Kaarsen zorgen voor een gezellige sfeer. Vooral tijdens de donkere maanden zorgen kaarsen voor een lichtpuntje. Je hebt allerlei verschillende kaarsen. Zo heb je nu vooral opvallende kaarsen, zoals twisted candles. Ook zijn waxinelichthoudjes nog steeds een musthave in jouw interieur. Mix en match verschillende kandelaren met kaarsen en dit is zeker een extra toevoeging aan jouw interieur.

Voeg kussens toe aan de bank

Combineer allerlei verschillende kussens in dezelfde kleurtinten en match deze met de bank. Kussens zijn de perfecte woonaccessoires die meteen zorgen voor extra sfeer. Kussens geven een huiselijk gevoel, waardoor jij nooit meer van de bank af wilt.

 

Zorg dat er altijd een boeket in je interieur staat

Bloemen zijn altijd de echte sfeermakers in huis. Zet een groot boeket in een vaas op tafel en je hebt meteen de gezelligheid in huis. Geen zin om wekelijks een nieuw boeket te kopen? Dan zijn droogbloem boeketten de ultieme oplossing voor jou. Deze boeketten kunnen zeker een jaar lang mee en soms wel langer. Dus reken maar uit hoeveel geld jou dit gaat besparen. Ook bespaar je nog een tijds, want nu hoef je niet meer wekelijks naar de bloemist.

Geen idee welke woonaccessoires jij moet toevoegen aan je interieur?

Er zijn zoveel verschillende woonaccessoires, waardoor het lastig kan zijn om te kiezen welke woonaccessoires je wilt toevoegen aan jouw interieur. Aangezien soms te veel woonaccessoires zorgen voor een te druk interieur en te weinig voor een saai interieur. Je moet de juiste balans vinden tussen meubel en woonaccessoires. Dit kan soms een hele opgave zijn. Dus heb jij hulp nodig met het kiezen van de perfecte woonaccessoires. Je kunt hiervoor altijd contact opnemen door te mailen naar  info@sparkleyourhome.nl en wij denken graag met je mee.

Scroll naar boven