Boeket Droogbloemen

Een boeket droogbloemen, de perfecte decoratie! Zoek je nog iets leuk om jouw woonkamer of slaapkamer te decoreren? Ben je op zoek naar iets trendy? Wil je iets dat je huis wat fleuriger maakt? Lees dan vooral verder! Wij hebben het perfecte decoratiestuk klaar voor jou! Droogbloemen zijn de perfecte decoratiestukken van 2021. Droogbloemen zijn trendy, hip en fleurig. Geen zorgen, ze passen in eender welk interieur! In het volgende artikel geef ik wat info en tips over droogbloemen. Blijven lezen is dus de boodschap!

Wat zijn droogbloemen?

Zoals je al aan de naam kunt horen is een droogbloem eigenlijk gewoon een gedroogde bloem. Een droogboeket is dus een boeket van gedroogde bloemen. Super leuk om cadeau te geven of aan uw eigen interieur toe te voegen.

Hoe lang kan je droogbloemen houden?

Droogbloemen blijven ongeveer een half jaar tot een jaar mooi. Het is ook te zien wat voor soort droogbloem het is, de ene kan het al wat langer volhouden dan de andere. In tegenstelling tot gewone verse bloemen is een droogbloem veel duurzamer. Verse bloemen overleven meestal maar een week. Je hoeft ze nagenoeg niet te onderhouden zoals je bij verse bloemen dus wel moet doen. Als je jouw bloemen zo lang mogelijk wil behouden is het een goede tip om de bloemen niet in een vochtige omgeving te zetten, zet de bloemen dus in een droge en warme omgeving.

Koop je boeket droogbloemen bij Sparkle!

Sta je op het punt om een leuk droogbloemen pakket te bestellen? Je kan de droogbloemen in allerlei verschillende soorten en maten bestellen bij ons! Vind je het lastig om tot een mooi resultaat te komen, of heb je advies nodig? Neem eens contact op met ons. Wij staan u graag te woord en adviseren u graag over ons aanbod. Wij zijn een van de grotere online droogbloemen winkels van Nederland en bieden voor ieder wat wils aan. Ook het perfecte boekt droogbloemen treft u aan bij ons. Let er op dat de droogbloemen veilig worden verzonden, wij pakken deze zorgvuldig en met alle liefde voor u in. U heeft ook de mogelijkheid om de droogbloemen bij ons af te halen op locatie in Rijen (Smaak Lokaal). zo ben je zeker dat jouw bloemen volledig aankomen bij je thuis.

Wil je jouw vrienden of familie ook inspireren met droogbloemen? Verwijs hen dan zeker eens door naar Sparkle your home!

Scroll naar boven