Neem contact met ons op!

Mail ons met je vraag of vul het contact formulier in.

info@sparkleyourhome.nl

Please enter your email, so we can follow up with you.

 

Meest gestelde vragen

Wanneer word mijn pakketje verzonden?

Je pakketje word binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden. Je ontvangt van ons een track en trace code op het moment dat je verzend label is aangemaakt. Hiermee volg jij je pakketje super makkelijk!

Kan ik mijn pakketje ook ophalen?

Je kunt je pakketje gratis ophalen bij SMAAK Lokaal in Rijen. Dit kan tussen 10.00 & 17.00. Je ontvangt een mail als je pakketje klaarligt.

Is mijn pakketje een brievenbus pakketje?

Nee, omdat onze producten erg kwetsbaar zijn verzenden wij ze als normaal pakketje. We willen het risico dat het kapot op je deurmat valt liever niet lopen.

Hoelang is mijn boeket houdbaar?

Je boeket blijft zeker 6 maanden mooi!

Kan ik mijn pakketje retourneren?

Ja, dit kan binnen 14 dagen. De retour kosten zijn voor jouw en je krijgt het geld voor je producten terug. Je zit dus niet met een cadeau bon. Lees meer op de retour pagina.

Wat moet ik doen als mijn pakketje kapot aan is gekomen?

Het kan natuurlijk zijn dat je pakketje beschadigd bezorgt wordt. Dit is heel vervelend! Stuur een email naar info@sparkleyourhome.nl en voeg een foto toe van het beschadigde product. Samen komen we dan tot een oplossing!

Wat zijn de kosten van verzenden?

De kosten van verzenden in Nederland zijn €6,95. Verzenden naar België vanaf €13,95. Je pakket wordt verzonden met Post NL.

Toch nog een vraag?

Mail dan naar info@sparkleyourhome.nl