Droogbloem Boeket

Fleur je interieur op met een droogbloem boeket

Je woonkamer is op zich best leuk geworden met de nieuwe hoezen om de kussentjes en je kaarsjes in dezelfde kleur ziet het er mooi en uitnodigend uit maar toch er ontbreekt iets. Het is het net even niet op de één of andere manier. Je snapt het niet, je hebt al wat geschoven met meubels maar net even niet tot je je favoriete woonprogamma zit te kijken. Tot je grote verbazing staat daar een prachtig boeket op een tafeltje en wat blijkt het zijn: een droogbloem boeket. Droogbloemen? Dat is net de finishing touch. Was dat niet in de jaren 70 heel erg populair? Je gaat eens googelen en wat blijkt, je kunt de mooiste droogbloemboeketten bestellen en zo veel keus, er gaat een wereld voor je open. Dat is de oplossing want je wordt altijd vrolijk van een mooie bos bloemen. En de droogbloemen die je kunt bestellen zien er fris en mooi uit.

Wat voor soort droogbloem boeket kies jij?

Wat voor stijl heb je in huis? Want je hebt zo veel soorten gedroogde bloemen dat of je nou een industrieel interieur hebt, landelijk, retro, klassiek of net als ik een eclectische stijl vooral met heerlijk veel vrolijke kleurtjes, je vindt altijd wel een droogbloem boeket wat daar bij past. Van ingetogen naturel kleuren met verschillende grassoorten, kaardenbol, zaaddozen en tarwe. Naar een bos gedroogde bloemen met wat meer kleur waar rozen, hortensia of distel in voorkomen. Of wat dacht je van een droogboeket met geur en kleur? Als je een boeket met eucalyptus of lavendel koopt, ruikt het ook nog eens lekker. Er is zo ontzettend veel keus, van uitbundige pompeuze grote boeketten tot een ingetogen klein droogboeket.

Droogbloemdecoratie

Je kunt natuurlijk droogbloemen voor allerlei andere dingen gebruiken, wat dacht je van een glazen fles of een stolp gevuld met een mooi bloemstuk? Schilderijen of een houten frame opgevuld met droogbloemen dat is ook een echte blikvanger. Schalen gevuld met mooi gevulde droogbloemen, kransen of cirkels zijn echt allemaal hartstikke leuk om te zien. En ze passen niet alleen in je woonkamer maar geven een extraatje aan je keuken en toiletruimte.

Scroll naar boven