Droogbloemen per post

Ontvang je droogbloemen per post. Heb je op onze website mooie composities en creaties met droogbloemen gezien? Maar is het voor jou onmogelijk om ze bij ons te komen afhalen? Niet getreurd! Je kunt al onze droogbloemen per post laten bezorgen. Je bent misschien bang dat de decoratiestukken niet in optimale staat bij je thuis aankomen. Maar daar hoef je niet wakker van te liggen! We zorgen ervoor dat je lang kunt genieten van de creatie van jou keuze en dragen de hoogste zorg voor de kwaliteit van al onze producten én de bezorging ervan. Lees hieronder hoe!

Zorgzaam ingepakt

Om te beginnen pakken we alle pakketjes droogbloemen zeer zorgzaam in. Bestel je bijvoorbeeld een droogbloemen plankje, dan verpakken we het plankje en de bloemetjes los. Zo zijn we er zeker van dat de kwetsbare bloemetjes tijdens het verzenden niet beschadigen. Het voordeel van deze manier van verpakken is dat de kwaliteit van het materiaal optimaal blijft. Bovendien kun je het plankje thuis zelf stylen, zodat het perfect naar jouw smaak is. Weet je niet hoe je het plankje kunt stylen, kijk dan onze tutorial video waarin we je op weg helpen.

Droogbloemen niet door de brievenbus

De droogbloemen die je per post bestelt, worden niet als brievenbus pakketje verzonden. Zoals je begrijpt zijn de producten die we aanbieden allemaal behoorlijk kwetsbaar. Zouden we ze als brievenbus pakketje sturen, dan bestaat het risico dat de droogbloemen of het bijbehorende decoratiemateriaal kapot valt op de deurmat. Daarom worden al onze producten als normaal pakket verzonden en door de bezorger aan je overhandigd. Zo kun je er zeker van zijn dat er geen schade aan het pakket ontstaat.

Droogbloemen per post of ophalen

Bestellingen worden normaal gesproken binnen twee tot drie werkdagen verzonden. Met behulp van een track en trace code kun je het pakket volgen en weet je wanneer het bij je thuis wordt bezorgd. Zo kun jij snel genieten van je nieuwe droogbloemen decoratie. Woon je in de buurt van het Brabantse dorp Rijen, dan kun je je pakketje ook komen ophalen bij SMAAK Lokaal. Je ontvangt dan een e-mail als je pakketje klaar ligt.

Toch niet naar wens?

Het kan natuurlijk dat de droogbloemen die je per post hebt besteld toch niet zijn wat je wilde. Binnen twee weken kun je het pakketje terug sturen. Je betaalt de retourkosten en krijgt het aankoopbedrag gewoon terug. Als de droogbloemen die je per post ontvangt niet kloppen met je bestelling, lossen we dat natuurlijk graag snel op! Ondanks al onze zorg, kan het voorkomen dat een pakketje droogbloemen toch beschadigd is bezorgd. Omdat wij dat net zo erg vinden als jij, zorgen we uiteraard voor een passende oplossing. Je kunt een foto van het beschadigde pakket naar ons opsturen via e-mail en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen.

Scroll naar boven