Gift guide

Opzoek naar een uniek en mooi cadeautje? SPARKLE @yourhome helpt je graag bij het uitzoeken van het perfecte cadeau! In onze shop vind je cadeautjes in verschillende prijscategorieën en voor elke gelegenheid. Naast ons vast assortiment maken wij ook veel producten op aanvraag, waardoor jouw cadeautje nog persoonlijker wordt.

Je shopt bij SPARKLE @yourhome niet alleen unieke droogbloem/woonaccessoires. Veel van onze producten zijn ook duurzaam. Droogbloemen zijn een natuurlijk product en gaan een langere tijd mee. Door een droogbloemboeket cadeau te geven, geef je niet een boeket dat voor een week blijft maar een cadeau dat doet herinneren aan jou voor minstens 10 maanden en vaak nog langer.Met dit droogbloemen abonnement heeft u ieder seizoen een nieuw passend droogbloemboeket in huis! Ons droogbloemen assortiment wisselt vaak omdat wij met seizoenproducten werken, laat u daarom door ons verrassen door een abonnement op droogbloemen te nemen. De boeketten van het droogbloemen abonnement worden aangepast op de verschillende seizoenen, daarom zal het boeket altijd passen bij de sfeer van dat moment.

Sparkle @your home gaat dit abonnement binnenkort aanbieden. Wil je hier meer informatie over zodra het abonnement live gaat? Schrijf je dan hieronder alvast in. Dan houden wij u op de hoogte zodra wij van start gaan met dit abonnement.

Cadeaus onder €10,00

In de shop van SPARKLE @yourhome zijn veel prachtige cadeautjes te koop onder de €10,00.

Je shopt bijvoorbeeld dit toffe vaasje gevuld met droogbloemen en kaars. Het vaasje is gevuld met mooie droogbloemen en de kleur kaars is naar keus!

Je shopt reageerbuisjes set van 3 stuks voor €10,00. Het leuke aan deze buisjes is dat deze aan te passen zijn aan de favoriete kleur aan wie jij dit wil geven. Ook kun je de buisjes aanvullen met een mooie boodschap.

Onze twisted candles zijn altijd een goed cadeau voor iedereen. De twisted candles zijn er in twee maten en in heel veel verschillende kleuren. Ook leuk om cadeau te geven in combinatie met een van onze kandelaren.

Cadeaus op maat

Opzoek naar een cadeautje wat niemand anders heeft? Wij van SPARKLE @yourhome denken graag met je mee! We maken met liefde voor jou een boeket op maat of een krans in de kleuren naar jouw wens. Zo verras jij jouw geliefde met een uniek en mooi cadeau. Stuur een mail naar info@sparkleyourhome.nl of stuur een berichtje op sociale media (IG/FB) @sparkle.yourhome.

Scroll naar boven