Blog | Herfst

Met droogbloemen de herfst sfeer in huis halen

De herfst is begonnen. De dagen worden korter en het weer wordt regenachtig. Thuis zijn is dan wat je het liefste doet. Gezellig onder een dekentje met een kop thee. Hier hoort natuurlijk ook de perfecte decoratie bij. Het decoreren van je huis of je kamer zorgt voor een huiselijk gevoel en geeft een gezellige sfeer. Weet je niet zo goed wat je nodig hebt om het deze herfst gezellig te maken? SPARKLE @yourhome helpt je!

Wat heb je nodig?

Droogbloemen en kaarsjes. Droogbloemen zijn nog steeds een grote trend. Droogbloemen zijn erg duurzaam omdat ze lang meegaan. Ook zijn er bloemen in allerlei soorten en kleuren. Zo pas je dus gemakkelijk de stijl aan per seizoen. Droogbloemen van de zomerperiode kun je ook gemakkelijk bewaren. Berg zo op, op een droge en donkere plek. Dan kun je volgende zomer gewoon weer genieten van je zomerboeket.

Droogbloemen voor de herfst

Droogbloemen blijven minstens 10 maanden mooi. Hierdoor hoef je niet elke week een nieuw bosje bloemen te kopen. Dit is voordeliger en duurzaam. Droogbloemen zijn er in heel veel kleuren en soorten. Nu het najaar is aangebroken zijn warme kleuren erg passend. Droogbloemen in de kleuren rood, bruin, oranje, groen en natuurlijk beige. Deze passen perfect bij de herfst.

Een mooi droogbloem boeket is niet compleet zonder vaas. Ook voor het najaar heeft SPARKLE @yourhome passende vazen. Een donkergroene of bruine fles vaas. In combinatie met een herfstig droogbloemboeket maakt het jouw huis gelijk gezellig voor de herfst.

Droogbloem decoratie

Droogbloem decoratie in glazen flessen of potten in combinatie met een kaars maakt het deze herfst gelijk een stuk gezelliger in jouw huiskamer. De potten zijn gevuld met mooie kleuren van het seizoen. De kaarsjes zorgen ervoor dat ook wanneer het buiten donker wordt de gezelligheid in huis blijft.

Ook droogbloem kransen vrolijken je huis op dit najaar. In de shop van SPARKLE @yourhome vind je verschillende soorten kransen. Nu ook een krans in de vorm van een ster. Deze krans is gemaakt met herfst kleuren die ook nog mooi zijn in de winter. Hierdoor geniet je de komende maanden van deze prachtige krans.

Kandelaren en kaarsen

Als iets sfeer brengt in huis wanneer het donker is zijn het kaarsen. Diner kaarsen en waxinelichtjes geven veel licht in het najaar. Kun je niet kiezen tussen dinerkaarsen en waxinelichtjes? In de shop van SPARKLE @yourhome vind je verschillende kandelaren die te gebruiken zijn voor beide kaars soorten. Deze zijn in verschillende herfst kleuren beschikbaar.

Kijk jij nu al uit naar de winter en de kerst? Ook voor jouw hebben we al een aantal kaarsen toegevoegd. Bijvoorbeeld gouden kerstboompjes die je in een kandelaar kan zetten of deze schattige kerstboomkaars in licht groen.

Scroll naar boven