Twisted Candles

Light it up

Een ieder wilt op het een of ander manier hun huis opvrolijken. Tegenwoordig vindt U boordevol opties op websites en in shops, waaronder kaarsen ook een trend zijn. Kaarsen kunt U in verschillende modellen en kleuren vinden. Wij hebben  unieke kaarsen, namelijk twisted candles, die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Wat zijn deze candles?

De candles van Sparkle Your Home zijn kaarsen die zelf met de hand gedraaid zijn. Ze hebben een lengte van 28 cm en een doorsnee van 2,1 cm. Verder zijn te verkrijgen in de kleuren Apple, Black, Champagne, Cognac, Dark, Blue, Jade green, Light blue, Lilac, Natural, Nude, Olive, Pink, Red, Taupe en Turquoise.

Diner

Stel eens voor, U organiseert een diner. Alles naar uw keus geregeld, maar toch voelt U dat er iets ontbreekt. Buffet, bestek, flessen wijn, vazen met bloemen, dim light. Alles is er, maar wat is het? Ach ja, natuurlijk de kaarsen! Hiervoor komen de Twisted Candles goed van pas uit. Voor een romantische diner komen de red en pink kaarsen goed uit. Voor een familiediner passen alle kleuren, geheel naar uw keus.

Feestjes

Elk feest dient in vrolijke kleuren en geuren gedecoreerd te worden. Ballonnen, confetti, slingers, vlaggen, banners, cakes, taarten en natuurlijk ook kaarsen. Leuke gekleurde kaarsen! Op wat voor feesten zien wij onze twisted candles vaak terug?

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes schreeuwen felle kleuren uit. Sommige kinderen willen specifieke kleuren op hun verjaardag. Dat kan! Als het om kaarsen gaat heeft Sparkle Your Home de beste opties met uw kind’s favoriete kleur erin. En de kaarsen hebben een leuke vorm ook, dus perfect voor een kinderfeest.

Bruiloftsfeesten

De traditionele kleur voor een bruiloft is wit. Tegenwoordig zijn gekleurde bruiloftsfeesten een trend. Niet dat wit saai is, maar het gebruik van kleuren geeft weer een ander soort sfeer. Persoonlijk vind ik goud-witte decoraties bij een huwelijk heel lux. Ze stralen niet alleen luxe uit, maar geven U ook een koninklijk gevoel. Gelukkig heeft Sparkle Your Home de juiste kleur kaars hiervoor : ‘De Champagne kleur kaars’! Voor een mooie combinatie kunt U de Taupe en Natural kleur kaars toevoegen. Wilt U liever een pastelkleurige huwelijk? Dan kunt U het best voor de kleuren roze, lilac , nude , jade green of light blue gaan. De kleurenkeus ligt geheel bij U. Want ten einde streeft een ieder naar een succesvolle bruiloftsfeest.

Babyshowers

Babyshowers zijn nu een van de hottest trends. Vrijwel een ieder wilt een speciale en mooie gedecoreerde babyshower meemaken. En natuurlijk behoren kaarsen ook tot een van de decoraties. Dus wat wordt het? Team Roze kaars of Blauwe kaars?

Pasen

Geel. Waarom is geel de kleur van pasen? De kleur symboliseert de zon,het licht, die na donkere wintermaanden eindelijk weer te zien is. Pasen gebeurt tijdens de lente, dus dat betekent vruchtbaarheid en nieuw leven. Niet alleen geel, maar ook de kleuren blauw,groen en rood horen erbij voor de lente sfeer. Dus heeft U al een beeld welke kleur kaarsen geschikt zijn voor deze gelegenheid. Nu is het decoreren maar.

Zelf maken?

Wilt U zelf proberen Twisted Candles te maken? Geen probleem. Sparkle Your Home heeft dan voor U een DIY pakket. Speciaal voor U om zelf uit te proberen

Scroll naar boven