Zakelijk droogbloemen kopen

Zakelijk droogbloemen

Droogbloemen zijn een echte aanvulling bij u op kantoor, receptie, horecazaak of in een andere ruimte binnen uw bedrijf. Met droogbloemen maakt u de ruimte wat vrolijker en het zorgt voor een goede uitstraling tegenover uw klanten/gasten.

Of hoe gaaf is het om uw medewerkers te verrassen met een droogbloemboeket in bijvoorbeeld de kleuren van uw bedrijf of organisatie?! Het is bij ons allemaal mogelijk.

Onze droogbloemen en woondecoraties verkopen bij u in de winkel? Ook dat is mogelijk! Wij staan open voor een vrijblijvend gesprek en wij kunnen voor iedere wens een passend voorstel doen.

Het voordeel van droogbloemen

Het grootste voordeel van droogbloemen is dat ze veel langer meegaan dan verse bloemen. Droogbloemen gaan wel minimaal 10 maanden mee en soms zelfs nog wel langer, terwijl verse bloemen maar 1 week meegaan. Droogbloemen zijn dus duurzaam en goedkoop ten opzichte van verse bloemen.

Of u nou een droogbloemboeket als eyecatcher in de gang wil in het kantoorgebouw of voor de horeca kleine vaasjes gevuld met droogbloemen voor op tafel? De keuzes zijn eindeloos, hieronder een kleine opsomming van een aantal zakelijke projecten die wij hebben mogen uitvoeren:

  • Horecazaak; vaasjes met droogbloemen voor op tafel, metalen kransen voor op de vensterbank voor het raam, twisted candles voor op tafel, groot droogbloem boeket als eyecatcher voor op de bar
  • Kerstballen gevuld met droogbloemen voor in het Kerstpakket van de medewerkers
  • Stolp gevuld met droogbloemen als decoratie in een verzorgingstehuis

Kerstpakket

Onze producten zijn ook erg leuk voor in het Kerstpakket van uw medewerkers. Wij kunnen ook voor uw bedrijf speciaal iets op maat maken, zoals bijvoorbeeld kleine droogbloemboeketjes in de kleuren van uw bedrijf. Wij hebben ook glazen doorzichtige Kerstballen die wij vullen met droogbloemen, deze hebben wij in 3 verschillende maten. Ook deze kunnen wij naar wens vullen.

Cadeaukaart in Kerstpakket

U wilt iets van ons in het Kerstpakket maar u weet niet zo goed wat? Denk dan bijvoorbeeld aan onze cadeaukaart! Dan kunnen de medewerkers zelf iets leuks uitkiezen en u bepaalt zelf het bedrag. De cadeaukaart kunnen wij ook helemaal personaliseren voor u, met bijvoorbeeld uw eigen logo.

Retailer worden van Sparkle @yourhome?

Dat is zeker mogelijk! Het is altijd leuk om iets vernieuwends en leuks te kunnen aanbieden in uw winkel en/of webshop.

De producten van Sparkle @yourhome kunnen een toegevoegde waarde bieden voor uw winkel en/of webshop. We hebben allerlei leuke en trendy woon- en droogbloemaccessoires. Zo profiteert u onder andere van de groeiende naamsbekendheid van Sparkle @yourhome. Ook gaan we onze retailers vermelden op onze website en social media, zodat onze klanten een officieel verkoper van Sparkle @yourhome bij hem of haar in de buurt kan vinden.

Dus heeft u een winkel en/of webshop en past uw bedrijf bij onze producten. Neem contact met ons op via info@sparkleyourhome.nl en wie weet verkoopt u binnenkort wel onze producten. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Scroll naar boven